Jaka różnica już jest i będzie między wersją GC a Wii?

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 24 sierpnia 06, 18:04

Niestety tu sie z tobą nie zgodze gdyż pad od Wii będzie przystosowany tylko do gier na Wii to nie pada zależy że się uderza pilotem jak mieczem tylko od tego że tak jest gra zaprogramawana,więc nie pomachasz sobie Wind Waker'em tak jak byś tego chciał,po drugie przestańcie marudzić o Rare bo to też nudne jest ileż można stało się i tyle,zobaczcie ile będzie tytułów Retro kurde przez 2 lata nie przejdziecie nawet 1/4 z nich więc nuda nam nie grozi tym bardziej że będzie jeszcze rozgrywka poprzez Net(nie mogę się doczekać sklepać komuś czterech liter :twisted: )no i chciałbym zobaczyć jak sie będzie kierowało Operka w Wii która będzie wbudowana z miejsca nie bedzie trzeba jej dokupywać tak jak jest w przypadku Ds'a.

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 24 sierpnia 06, 20:11

W pełni sie zgadzam z powyższą wypowiedzia.Co do Rare to oni marudzą :wink: dla mnie to jakas wieksza strata nie była.
Co do Wiilota elegancko by było gdyby dało rady w Tp te dobijanie,bo to podbno jedno z najbardziej odjazdowych ataków ten patent by rozwalał :wink:
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 24 sierpnia 06, 20:49

nie wiem zbytnio ale chodzi ci że fajnie wygląda czy że Wiilotem to się robi?bo Wiilotem będzie się to robiło a i spko wygląda przecież :D

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 26 sierpnia 06, 00:24

Ja się troche boje że jak się rozruszam z Wiilotem to o coś walnę. Wtedy może być problem. :D
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 26 sierpnia 06, 08:52

Ja tam na szczęśie nie mam żadnych kwiatków ani innych porcelanowych gówienek więc mi to nie groz co najwyżek moge uderzyć o głośnik od wierzy albo żyrandol(tylko jak będe stał) ale tak to nic więcej

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 26 sierpnia 06, 12:25

Ja zależy gdzie będe grał. Najpewniej w swoim pokoju a on jest troche wąski. Musze wywalić jedną szafę ale starsza się nie zgadza. Jak wywala to troche sie rozluzni.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 26 sierpnia 06, 12:50

No misiokowy i zmieścisz się w koszulke w którą nie mogłeś jak tak sobe poskaczesz troche :D polecam jednak gry typu Wii Sports :lol: ,jedno co mnie rozwala to łowienie,Nunchak idzie za kołowrotek a pointer wędke,normalnie kecisz nunchakiem jak kołowrotkiem i ciągniesz wędką aż wkońcu rybkę wyławiasz :D

Awatar użytkownika
Dark Shadow
Zora
Zora

Postautor: Dark Shadow » 26 sierpnia 06, 13:15

Ja mam troszkę miejsca ale w Zeldę będę grał siedząc, oprę sobie Wiilota o kolano i granieeeee

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 26 sierpnia 06, 13:16

Jak o kolano to strasznie nie wygodne będzie,ja tam normalnie będe machał trzeba kondycje poprawić :D

Awatar użytkownika
Dark Shadow
Zora
Zora

Postautor: Dark Shadow » 26 sierpnia 06, 15:45

Dlaczego? przecież pada też się nieraz tak trzyma może źle sobie to wyobraźiłeś :wink:

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 26 sierpnia 06, 20:32

Wiesz że przecież Pointer będzie się składał i z nunchaka i z Wiiremote więc na kolanie tego sobie nie dasz(chyba że na dwa)po drugie jakbyś celował jeżeli byś położysz pilota na kolanie?to troche głupie

Awatar użytkownika
Dark Shadow
Zora
Zora

Postautor: Dark Shadow » 26 sierpnia 06, 22:25

A wcale nie bo na kolanie będę trzymał łokieć a dalszą wysuniętą ręką będę mógł manewrować w 100% :wink:

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 27 sierpnia 06, 15:14

NO to mogłes mówić z miejsca,ja przecież tak samno gram :D ,kurde to żeśmy się dogadali :lol: ciekawi mnie czy choć troche polepszą grafe na Wii,na pewno wkońcu to będzie pierwsza Zelda z vide-screen'em i jeszcze chciałbym zobaczyć to w 480p mimo że to aż tak nie dużo jednak robi róznice niż na zwykłym tv.Ale powiem wam na co trzeba będzie uważać jak się będzie miało Wii......mianowicie chodzi o patyk długości 20 cm który ma na końcu czujniki które wykrywają Wiiremote'a i trzeba go dać albo na tv albo pod tv(wole na bo pod to moge niechcący ścierając kurze go zepchać a jak będzie na tv to zawsze go zobacze i wtedy nigdy mi nie spadnie,aha i ten patyk będzie sie podłączało do Wii kablem.

Awatar użytkownika
Dark Shadow
Zora
Zora

Postautor: Dark Shadow » 27 sierpnia 06, 19:06

A ja listwę położę pod TV bardziej mi pasuje. Kiedyś myślałem że końcówkę od kabla końcówki podpina się pod TV hehe a tu pod Wii

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 27 sierpnia 06, 21:47

Ja też położe pod. Jakos nie lubie gdy cos lezy na tv. :P
Co jest kurde?

Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”