Żeby was pocieszyć z miejsca wam powiem kto zatopił Hyrule, i od razu mówie to nie był Ganon.
Jeżeli ktoś ma Zelde WW to n iech dotrze do momentu gdy Tetra zamienia się w Zelde to siesam przekona,a mianowicie Daphnes Nohansen Hyrule(Na pewno nie wiecie kto to jest) próbował powstrzymać Ganona,ale jego moc była za słaba i sam sobie nie dawał rady,więc postanowił poprosić bóstwo o pomoc(Din,Farore i Nayru)aby przywołały hero of Time i zapieczętowały Ganona żeby nie mógł sie wydostać.Jednak w zamian za to Hyrule miał zostać zatopiony,oczywiście Daphnes Nohansen Hyrule się zgodził gdyż wolał aby Hyrule było zatopione niż aby było zniszczone.Fajne info no nie niestesty kupca znalazłem na Zelde WW i już pojutrze będe ją wysyłał do jej nowego właściciela szkoda mi troche będzie,ale jak zdobęde Wii to oleje gry na Wii(oprócz Zeldy)i zbiore wszystkie częsci Zeldy na każdą platformę Nintendo to znowu dokładnie będe opisywał coś z jakichś Zeld
Postacie z TP kilka informacji
Moderator: Moderatorzy
- Dark Shadow
- Zora
Ale jezeli Dophnos jakiśtam walczyl z Ganonem to gdzie był Link
a wiec ja mysle że Link walcząc z glownym bossem Tp wypuscil przez przypadek Ganona, a w tej walce to Linkowi sie coś stalo i tyle.
ostatnio myslalem (cos nowego ) i wymyslilem nawet coś
a wiec jezeli Midna jest cieniem Linka w normalnym swiecie, a Link jest Hylianinem ( a cieiami Hylianow są..... no wlasnie) to Midna może byc Shikahem.... (ja ale zazucilem)
wiem wiem jestem genialny
a wiec ja mysle że Link walcząc z glownym bossem Tp wypuscil przez przypadek Ganona, a w tej walce to Linkowi sie coś stalo i tyle.
ostatnio myslalem (cos nowego ) i wymyslilem nawet coś
a wiec jezeli Midna jest cieniem Linka w normalnym swiecie, a Link jest Hylianinem ( a cieiami Hylianow są..... no wlasnie) to Midna może byc Shikahem.... (ja ale zazucilem)
wiem wiem jestem genialny
Waka Laka YaaaY!!!
Hasaj z Hasaczem ;]
Hasaj z Hasaczem ;]
NIe shikahem tylko Sheik'iem,aha i niezbyt MIdna pasuje tu jako Sheik gdyż zauważ że każdy kto jest Sheik'iem nosi niebieskie ciuchy i ma czerwone oczy,a po drugie na MIdnie prowadzono badania genetyczne.AHa co do tego że Daphnes Nohansen Hyrule walczył sam z Ganonem,prawda on walczył sam ale to nie dlatego że Link zginął czy coś kolejny BOhater się poprostu nie pojawił sam,więc Daphnes Nohansen Hyrule musiał o to poprosić bóstwo aby pojawił się Hero of Time i wrzucił Ganona do takiej jakby pieczęci którą zamkneły bóstwa,w zamian Hyrule zostało zatopione,jednak jak mówi w Zeldzie WW Daphnes Nohansen Hyrule,Hyrule da się uratować i można znowu sprawić aby wypłynął Hyrule na powierzchnie.
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
Ale nie wszyscy maja Angielska werse Zeldy (ja ciupie w niemieckie)
co do Dophanosa Johansona to powiedzial ze mozna Hyrule "wyciagnac" na powierzchnie ale ze to jest przeszlosc i ze nie powinni do tego wracac (Link i Tetra), i to ze hro of Time niepowrocil to rowniez wiem ale czego ja niewiem i nikt tego niewie poza Ninny to to jak sie skonczy Tp i wlasnie o koniec Tp mi chodzilo ze Hero zostanie smiertelnie skaleczony czy cus i nie moze pomoc i sie niepojawia
[ Dodano: Sro 06 Wrz, 2006 ]
Osttnio przeczytalem w necie na niemieckiej stronie iz to swiecace jelenio (wilko)podobne cos, to to jest bóg wilkow (zreszta mozna bylo sie domyslec ze to cos takiego bedzie) i nawt wymyslilem do czego ON bedzie potrzebny... ON może wyznaczac kolejny cel, mowic gdzie mamy isc i tak dalej, przynajmniej istnieje taka mozliwosc...
co do Dophanosa Johansona to powiedzial ze mozna Hyrule "wyciagnac" na powierzchnie ale ze to jest przeszlosc i ze nie powinni do tego wracac (Link i Tetra), i to ze hro of Time niepowrocil to rowniez wiem ale czego ja niewiem i nikt tego niewie poza Ninny to to jak sie skonczy Tp i wlasnie o koniec Tp mi chodzilo ze Hero zostanie smiertelnie skaleczony czy cus i nie moze pomoc i sie niepojawia
[ Dodano: Sro 06 Wrz, 2006 ]
Osttnio przeczytalem w necie na niemieckiej stronie iz to swiecace jelenio (wilko)podobne cos, to to jest bóg wilkow (zreszta mozna bylo sie domyslec ze to cos takiego bedzie) i nawt wymyslilem do czego ON bedzie potrzebny... ON może wyznaczac kolejny cel, mowic gdzie mamy isc i tak dalej, przynajmniej istnieje taka mozliwosc...
Waka Laka YaaaY!!!
Hasaj z Hasaczem ;]
Hasaj z Hasaczem ;]
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”