Postacie z TP kilka informacji

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 29 sierpnia 06, 09:27

Żeby was pocieszyć z miejsca wam powiem kto zatopił Hyrule, i od razu mówie to nie był Ganon.

Jeżeli ktoś ma Zelde WW to n iech dotrze do momentu gdy Tetra zamienia się w Zelde to siesam przekona,a mianowicie Daphnes Nohansen Hyrule(Na pewno nie wiecie kto to jest) próbował powstrzymać Ganona,ale jego moc była za słaba i sam sobie nie dawał rady,więc postanowił poprosić bóstwo o pomoc(Din,Farore i Nayru)aby przywołały hero of Time i zapieczętowały Ganona żeby nie mógł sie wydostać.Jednak w zamian za to Hyrule miał zostać zatopiony,oczywiście Daphnes Nohansen Hyrule się zgodził gdyż wolał aby Hyrule było zatopione niż aby było zniszczone.Fajne info no nie :D niestesty kupca znalazłem na Zelde WW i już pojutrze będe ją wysyłał do jej nowego właściciela :( szkoda mi troche będzie,ale jak zdobęde Wii to oleje gry na Wii(oprócz Zeldy)i zbiore wszystkie częsci Zeldy na każdą platformę Nintendo :D to znowu dokładnie będe opisywał coś z jakichś Zeld :)

Awatar użytkownika
Dark Shadow
Zora
Zora

Postautor: Dark Shadow » 29 sierpnia 06, 11:32

No fajny Newsik nfajny, a ja Zeldę zostawiam limitowaną odpalę sobie na Wii a juz się dość przyzwyczaiem :wink:

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 30 sierpnia 06, 08:52

Widzicie trzeba czytać ze zrozumieniem co w grach piszą a nie bezmyślnie ją przechodzi. :D Bierzcie przykład ze mnie :lol:

Awatar użytkownika
Majora
Kokiri
Kokiri

Postautor: Majora » 2 września 06, 16:58

Ale jezeli Dophnos jakiśtam walczyl z Ganonem to gdzie był Link :shock:

a wiec ja mysle że Link walcząc z glownym bossem Tp wypuscil przez przypadek Ganona, a w tej walce to Linkowi sie coś stalo i tyle.

ostatnio myslalem (cos nowego :D ) i wymyslilem nawet coś :)
a wiec jezeli Midna jest cieniem Linka w normalnym swiecie, a Link jest Hylianinem ( a cieiami Hylianow są..... no wlasnie) to Midna może byc Shikahem.... (ja ale zazucilem)

wiem wiem jestem genialny :D
Waka Laka YaaaY!!!

Hasaj z Hasaczem ;]

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 3 września 06, 09:00

NIe shikahem tylko Sheik'iem,aha i niezbyt MIdna pasuje tu jako Sheik gdyż zauważ że każdy kto jest Sheik'iem nosi niebieskie ciuchy i ma czerwone oczy,a po drugie na MIdnie prowadzono badania genetyczne.AHa co do tego że Daphnes Nohansen Hyrule walczył sam z Ganonem,prawda on walczył sam ale to nie dlatego że Link zginął czy coś kolejny BOhater się poprostu nie pojawił sam,więc Daphnes Nohansen Hyrule musiał o to poprosić bóstwo aby pojawił się Hero of Time i wrzucił Ganona do takiej jakby pieczęci którą zamkneły bóstwa,w zamian Hyrule zostało zatopione,jednak jak mówi w Zeldzie WW Daphnes Nohansen Hyrule,Hyrule da się uratować i można znowu sprawić aby wypłynął Hyrule na powierzchnie.
Wii FC: 7964-7540-9921-2263

MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno

Awatar użytkownika
Majora
Kokiri
Kokiri

Postautor: Majora » 3 września 06, 12:33

Ale nie wszyscy maja Angielska werse Zeldy (ja ciupie w niemieckie)
co do Dophanosa Johansona to powiedzial ze mozna Hyrule "wyciagnac" na powierzchnie ale ze to jest przeszlosc i ze nie powinni do tego wracac (Link i Tetra), i to ze hro of Time niepowrocil to rowniez wiem ale czego ja niewiem i nikt tego niewie poza Ninny to to jak sie skonczy Tp i wlasnie o koniec Tp mi chodzilo ze Hero zostanie smiertelnie skaleczony czy cus i nie moze pomoc i sie niepojawia

[ Dodano: Sro 06 Wrz, 2006 ]
Osttnio przeczytalem w necie na niemieckiej :P stronie iz to swiecace jelenio (wilko)podobne cos, to to jest bóg wilkow (zreszta mozna bylo sie domyslec ze to cos takiego bedzie) i nawt wymyslilem do czego ON bedzie potrzebny... ON może wyznaczac kolejny cel, mowic gdzie mamy isc i tak dalej, przynajmniej istnieje taka mozliwosc... :roll:
Waka Laka YaaaY!!!

Hasaj z Hasaczem ;]

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 15 września 06, 20:50

Bardziej to mi się wydaje że to jest boss,i ogólnie mówiąc to jest boss,sądze że możesz mieć z tym racje że to jest bóg wilków ale w świecie Twilight Realm.
Wii FC: 7964-7540-9921-2263

MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno

Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”