Kogo Link kocha ?? ;*

Tu piszemy o wszystkim co jest tworzone przez prawdziwych fanów Zeldy.

Moderator: Moderatorzy

Jak my?licie kogo Link kocha ??

Zelda
8
53%
Saria
1
7%
Malon
1
7%
Ruto
0
Brak głosów
Nikogo
5
33%

Liczba głosów: 15

Awatar użytkownika
pablo1517
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: pablo1517 » 25 maja 07, 12:51

nigdy nie uwierze, że kocha Zelde, przecież miedzy nimi aż powiewa chłodem, ratuje ją tylko dlatego, że to księżniczka królestwa, a typ co czytał tylko scenariusz TP niech sie nie wypowiada bo na scenariuszu nie ma tego co widać w grze -.-
Obrazek

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 25 maja 07, 17:56

Po pierwsze nie TYP a TYPKA jak już:P To że 3/4 ludzi tutaj to faceci nie znaczy że ja też jestem.
Chce zauważyć, że wcale nie twierdzę, że Link kocha Zelde w TP-mówie o Ocarinie i innych...Zauważyłam, że w TP mało jest akcji z Linkiem i Zeldą....I wogóle ciężko tam o romans.
No ale z MM...
"This song reminds me of us..."
Wianie chłodem?;) Całusy to też wianie chłodem? W TP-prawdopodobnie jest jak mówisz.
A wypowiadać sie chce i mogę...Wiem na tyle o TP,żeby zauważyć pare rzeczy. Gdzie twierdziłam, że Link i Zelda są ze sobą w TP? Nigdzie. Czytaj co pisze sie....nawet jeśli masz inną kandydatkę, to nie musisz się rzucać :D
A tak BTW-ta ankieta jest o OoT...Więc o tym Linku głównie jest ten temat, z możliwością dyskusji o innych grach.
Ja nadal jednak utrzymuję, że Link x Zelda to idealna para :12 Ale nie mam zamiaru nikomu wmawiać, że w każdej grze są jasne podteksty-w TP można się ich dopatrzeć od biedy, w innych są widoczne gołym okiem.

A...I w którejś części (chyba właśnie Ocarinie) było powiedziane, że ojciec Linka był rycerzem czy kimś takim..To co? Królowa miała romans ze zwykłym wojownikiem? Nieeeee....
She's got everything I need, pharmacy keys

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 28 maja 07, 06:23

E.........nie nie dam rady...............wam się już kompletnie nudzi bo to już lekka przesada, jeszcze moze dajcie kogo kocha Tingle co?...............Malonka jak tak bardzo zależy ci na pairingach jak w naruto to polecam forum strony www.senpuu.net i tam będziesz mogła się do woli wypowiedzieć nt. pairingów........no ale bez przesady żeby wyskakiwać z tak bzdurnym tematem........OMG jak dla mnie to tylko zaśmiecanie forum............
Wii FC: 7964-7540-9921-2263

MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 28 maja 07, 12:57

Hm..Temat wcale taki głupi nie jest-zawsze to jakieś ruszenie forum w kierunku myślowym(trzeba jednak uargumentować tą czy inną wybrankę Linka), a nie tylko wklepać jakiś fragment poradnika...Zawsze to jakiś temat dotyczący FABUŁY Zeldy, a nie setny typu "Mam problem". Każdy temat jest dobry, póki trzyma się Zeldy i nie jest skrajnie głupi....Zresztą pairingowcy mają prawo sie wyżyć też, ne?XD

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 28 maja 07, 16:29

link kocha mnie a ja kocham ballad of the wind fish a marin to moja kobieta....
a poważnie nie wydaje mi sie by kochał zelde ani żadną z lasek występujących w zeldach
www.karolinaszczesna.pl
Obrazek
voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 28 maja 07, 16:44

Weług mnie jeśli mamy przydzielać Linkowi jakąś kobietę to trzeba by było skupić się na każdej grze z osobna. Chociaż wątpie czy w którejkolwiek by się znalazła jakaś pani którą Link naprawdę by kochał :wink: :roll: :} ...

Awatar użytkownika
kola_w
Kokiri
Kokiri

Postautor: kola_w » 28 maja 07, 19:23

Kod: Zaznacz cały

:22 :34 :5
ja myśle że Zelde albo może kurczaki?

:5 :34  :22
albo może swe ostrze i tarcze ?

:?:
:?:  :42  :42  :42  :42  :42  :42  :42  :42  :42  :42  :36  :42  :42  :42  :42  :42  :42   :?:
   :?:   :57   :39  :?: :56
  :34  :?:  :15  :22    :24   :?: :49  :40  :39  :35

W w.w. umieszczonym code zostają umieszczone niepotrzebne emotikony - skutek emotspamu: ostrzeżenie +1 /Mr.M
Ostatnio zmieniony 29 maja 07, 21:41 przez kola_w, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Trooper
Kokiri
Kokiri

Postautor: Trooper » 28 maja 07, 19:30

...OMG! Ludzie przestaniecie w końcu!! Link kocha nikogo i basta!

PS.kola weź przestan z tymi gifami zaśmiecasz forum :(
A mam zrobić Linka w 8bit xD
I wanna erase "Google" xD

www.nintendo.pl B)

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 28 maja 07, 19:39

Z tym to nie wiadomo. Każdy inaczej uważa i to jest miejsce żeby zrewidować swoje poglądy i podyskutować(czyli pozabijać się nawzajemXD)....
Jak ktoś nie lubi takich "babskich" tematów to niech nie wchodzi...Co wam szkodzą nasze rozważania? :wink:
Bez urazy oczywiście-nie chce tu spowodować jakichś pairingowych i anty pairingowych wojen :D

Awatar użytkownika
Hipo
Goron
Goron

Postautor: Hipo » 28 maja 07, 21:24

Mi się wydaje, że tylko w jednej części serii (przynajmniej w te co grałem) Link darzy kogoś uczuciem, a mianowicie Tetre w Wind Waker. Nie chce tu pisać żadnych spoilerów ale Ci co ukończyli gre zapewne wiedzą co mam na myśli.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Szmajdzik
Goron
Goron

Postautor: Szmajdzik » 29 maja 07, 08:39

Hmm to ja troche inaczej to ujmę. Po oglądnięciu Retrospectives 6 dowiadujemy się, że linia czasowa Zeld jakby się podzieliła (Hyrule A, Hyrule B). W każdej linii czasowej Linkowi podoba się kto inny (inny troche człowiek, charakter) to jedna teza. Drugie co mi się nasuwa to, że Link chyba w każdej części miał przelotne zauroczenia, jednak żadna mu się bardziej nie spodobała. I pewnie tak chciało Nintendo. Możliwe, że w żadnej Zeldzie nie zobaczymy kogoś w kim Link by się zakochał. Może dlatego żeby ludzie na takich forach właśnie sie nad tym zastanawiali :lol: Chyba, że N coś szykuje w następnej Zeldzie, coś przełomowego, ale wątpie... co o tym sądzicie ?
SprawdĽ mnie na:
http://szmajdzik.deviantart.com/
Zdjęcia, felietony, artykuły :)

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 29 maja 07, 15:49

Ja tam prosze moda o zamknięcie tego tematu bo tu nic nie ma związanego z grą the Legend of Zelda.
Wii FC: 7964-7540-9921-2263

MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 29 maja 07, 21:36

Temat zamykam, to jest normalnie jeden wielki chlew... >.<
Aha, kola_w dostaje warna za spamowanie emotikonkami, reszcie nie postawie, bo nie ma aż tak wyraźnych powodów, a poza tym znajcie moją litość, tyle że następnym razem pewnie już jej nie ujrzycie...

Ave, Mr.M
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Wróć do „Kącik fana”