Super Smah Bros Brawl - wszystko ogólem

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 25 czerwca 07, 11:34

anmarolka pisze:Oni akurat będą. Midna real form (czyli ta duża jako księżniczka twilight) :}

O? Skąd wiesz?^^" Nie słyszałam o tym nigdy...Ciekawe. Jest o Midnie w Brawl na jakiejś stronie udokumentowane? Jak tak to dawaj linka :wink:
She's got everything I need, pharmacy keys

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 25 czerwca 07, 12:13

Ostatnio pojawila sie informacja, ze TP Zelda bedzie...
Nuu, ale ja chce Sheika! Nintendo jeszcze nic nie powiedzialo o Sheiku i o tym mieczu Zeldy, ktorego ma w officialarcie... geez...
No, ale jakby byla prawdziwa Midna to tez fajnie by bylo >xD Ciekawa jestem, jakie mialaby ataki. Pewnie bardzo podobne do tych, ktore a jako imp, eh... No, a trnsformacja z pomoca Fused Shadow? Tego chyba nie bedzie >xC

Hmmh, moze jak uda mi sie oszczedzic troche forsy to kupie Wii, juz po Europejskiej premierze Brawla.

Hey, a widzieliscie, ze Zelda w Brawlu ma ciemniejsze wlosy niz w TP? xD Ona jest brunetka teraz!
http://www.smashbros.com/en_us/characte ... /zelda.jpg
(no, ale w koncu, juz kiedys byla burnetka... Link tez xC)

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 25 czerwca 07, 19:07

Włosy Zeldy w SSBB są tego samego koloru - zobacz sobie model Zeldy z TP:
tu:
http://img122.imageshack.us/img122/3170 ... airli9.jpg
tu:
http://img230.imageshack.us/img230/7009/art022lp1.jpg
tu:
http://img161.imageshack.us/img161/8716/zeldatp2en8.jpg

PS: Może jeszcze Raiden z MGS2? - ale wątpie czy by "przeżył" w SSBB :D
Ostatnio zmieniony 25 czerwca 07, 21:03 przez MasterLink, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
anmarolka
Zora
Zora

Postautor: anmarolka » 25 czerwca 07, 20:22

Obrazek

I SEE YOU

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 26 czerwca 07, 08:44

Och, super, że będzie Zelda....Głupio by było gdyby Midna ją zastąpiła.Ta bohaterka tez jest fajna pewnie, ale bez sensu by było, gdyby Zelda była tylko raz w Smashu. No i Zelda jest tak samo wieczna jak Link, Midna pojawi się pewnie w tylko w TP, chyba że dorobią na DS jakąś grę o niej...Zelda musi być w Smashu tak jak Link. O właśnie, Ganondorf tez by się przydał-może mógłby tym razem w Ganona się zamieniać?
She's got everything I need, pharmacy keys

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 26 czerwca 07, 09:26

Sorry że cytuję takie stare posty ale wcześniej nie widziałem tego wątku:
Gangsta pisze:Fajnie by było jakby był jeszcze Son Goku,Vegeta(DBZ),Grey Fox(Ninja z MGs'a),

chrno pisze:Kalasa(Baten kaitos)Ike(Fire Emblem)Lloyd(Tales of Symphonia)

anmarolka pisze:Gdybym ujrzał Naruto i tych wszystkich jego przyjaciół w SSBB to powiedział bym że to na korzyść tej gry.

Hipo pisze:Ja z chęcią bym zobaczył postaci z "Skies of Arcadia Legends" i Ryo z "Shenmue"

Co wy byście chcieli zrobić z tej wspaniałej gry? Chcielibyście wrzucić te wszystkie postacie z tego (wg mnie bardzo nędznego...) anime do gry z postaciami Nintendo? Dajcie spokój. Wystarczy że chcą wrzucić Solid Snake'a który tam kompletnie nie pasuję :-? . Super Smash Bros. to bijatyka z postaciami Nintendo więc po co wrzucać do niej postaci innych firm? Cytat z Valhalla.pl:
Super Smash Bros to seria bijatyk, w której zamiast krwiożerczych dewiantów wystepują pogodne postaci z uniwersum firmy [Nintendo]

Nie wiem dlaczego Nintendo nie chce trzymać tej tradycji :roll: ... Mam nadzieję że nie wpadnie im do głowy wrzucać jeszcze innych postaci z gier innych firm.
MasterLink pisze:Jak jest Wario to niech dadzą też Waluigi'ego!!!

Popieram :D !!!

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 26 czerwca 07, 09:34

Włosy Zeldy w SSBB są tego samego koloru

Ah, coz, dla mnie i tak sa troche ciemniejsze xD To pewnie dlatego, ze jej tak malo w tej grze... <__<' Praktycznie w ogole jej jeszcze nie widzialam w moim TV (musialam ominac scenke, bo blad wyskakiwal ~__~'). Hmh, ale i tak moznaby powiedziec, ze Zelda sie troche rozni od tej z TP, tak samo jak Link. Z reszta, tak bylo w kazdym SSB XD

Och, super, że będzie Zelda....Głupio by było gdyby Midna ją zastąpiła.

Racja, ale mogliby Midne i tak dac >xD Ciekawie wygladalaby walka Zelda vs. Midna XD

Midna pojawi się pewnie w tylko w TP, chyba że dorobią na DS jakąś grę o niej...

Jakby sie TP dobrze sprzedawal to pewnie dorobili by kontynuacje, wlasnie jak do OoT/WW. W koncu juz gdzies sie pojawily plotki, ze powstaje jescze jakas Zelda nowa na Wii, ale nie chce mi sie wierzyc za bardzo w to. Wole miec dowod >xD
Do tego, gdzies widzialam podrobiony trailer jakies NOWEJ Zeldy, OMG, ktorej akcja dzieje sie w przyszlosci! (Az sie smac chce...) W tym 'trailerze' bylo, ze Midna powraca, a zeby bylo jeszcze smieszniej, to art z Midna, ktory sie tam pojawil to fanart pewnej osoby z DeviantArta XD

Uh dobra, bo jeszcze offtop zrobie xC

Awatar użytkownika
Kaczor
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: Kaczor » 26 czerwca 07, 10:01

Wondercrow pisze:Hmh, ale i tak moznaby powiedziec, ze Zelda sie troche rozni od tej z TP, tak samo jak Link.

Przecież ich modele są wzięte właśnie z TP, a co za tym idzie są identyczne, chociaż zmniejszyli Master Sword'a jakby sie dobrze przyjrzeć.
Wondercrow pisze:W koncu juz gdzies sie pojawily plotki, ze powstaje jescze jakas Zelda nowa na Wii, ale nie chce mi sie wierzyc za bardzo w to. Wole miec dowod

To, że jakaś Zelda powstaje na Wii jest więcej niż pewne.

Co do tego gadania o Midnie to jeszcze nie ujawniono połowy postaci, więc ona może się jak najbardziej załapać, ale szczerze mówiąc jakoś nie widzę jej w tej roli.

Awatar użytkownika
anmarolka
Zora
Zora

Postautor: anmarolka » 26 czerwca 07, 12:15

Gdzieś czytałem, żeta Midna będzie no ale dlaczego nie. :lol:

Lakitu pisze:Wystarczy że chcą wrzucić Solid Snake'a który tam kompletnie nie pasuję

Nintendo chce zachęcić do tej gry graczy, którzy są fanami Snake'a, a nie interesują się konsolami i grami Nintendo. Dużo jest osób, które lubią Sony i Konami, a nie przepadają za Nintendo. Dlatego dodali do smasha Snake'a, ,zeby się lepiej sprzedawał.
Obrazek

I SEE YOU

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 26 czerwca 07, 13:33

Przecież ich modele są wzięte właśnie z TP, a co za tym idzie są identyczne, chociaż zmniejszyli Master Sword'a jakby sie dobrze przyjrzeć.

Chodzi mi bardziej o to, ze mozna zobaczyc 'z czego zrobione jest ubranie' postaci XD Tzn., jak np. w Melee widac to na ciuchach Sheika (bo Sheikowi sie tylko tak naprawde przygladalam ~_~'). Hmh, i w ogole mysle, ze Link ma wlosy jasniejsze, no i chainmail jego jest chyba troche zmieniony. Z reszta, to juz sama nie wiem.

Co do postaci, to chyba wlasnie musimy czekac az ujawnia pelna liste postaci, bo takie gdybanie nigdy do niczego nie doprowadza xD No, ale jak sie ktos uprze, ze jakas postac bedzie, a nie zostalo to ujawnione i nagle zostanie, to potem "haha! Mialem/am racje!". lol xD

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 26 czerwca 07, 14:35

Jeśli chodzi o wygląd Linka i Zeldy w SSBB w stosunku do wyglądu Linka i Zeldy w SSBM (Melee) - to owszem jest różnica i to ogromna :shock:
Obrazek

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
anmarolka
Zora
Zora

Postautor: anmarolka » 26 czerwca 07, 17:22

No różnica ogromna. Bardzo mi się podoba nowy wygląd Zeldy. :14
Obrazek

I SEE YOU

Awatar użytkownika
Kaczor
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: Kaczor » 26 czerwca 07, 19:21

Ale tu chodziło o porównanie Postaci z SSBB z tymi z TP -_-, a poza tym nie o tym temat.

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 26 czerwca 07, 20:19

Wszystkie postaci w serii Super Smash Bros. są projektowane tak aby wyglądały bardziej "poważnie" niż te które występują w grach :wink: ale to nie tłumaczy tego że Zelda faktycznie ma ciemniejsze włosy :wink: . Co do Midny to nawet niebyłby to zły pomysł ale bardziej wolałbym ujrzeć Ganondorfa :} . Ktoś coś pisał o Ridley'u z Metroida... Niby jak taki wielki... hm... "nietoperz" (?) miałby walczyć z tymi postaciami? Przecież on jest dobre kilka razy większy xD. Cell-shade Link to też dobry pomysł ale szkoda że podobno ma zastąpić Young Link'a :-? .

Awatar użytkownika
anmarolka
Zora
Zora

Postautor: anmarolka » 27 czerwca 07, 17:32

Szkoda, że zastąpi Young Linka. Ganondorf będzie na pewno skoro był SSBM i ma jedną z trójmocy. :D
Obrazek

I SEE YOU

Wróć do „Super Smash Bros.Brawl (Nintendo Wii)”