anmarolka pisze:Oni akurat będą. Midna real form (czyli ta duża jako księżniczka twilight)
O? Skąd wiesz?^^" Nie słyszałam o tym nigdy...Ciekawe. Jest o Midnie w Brawl na jakiejś stronie udokumentowane? Jak tak to dawaj linka
Moderator: Moderatorzy
Gangsta pisze:Fajnie by było jakby był jeszcze Son Goku,Vegeta(DBZ),Grey Fox(Ninja z MGs'a),
chrno pisze:Kalasa(Baten kaitos)Ike(Fire Emblem)Lloyd(Tales of Symphonia)
anmarolka pisze:Gdybym ujrzał Naruto i tych wszystkich jego przyjaciół w SSBB to powiedział bym że to na korzyść tej gry.
Hipo pisze:Ja z chęcią bym zobaczył postaci z "Skies of Arcadia Legends" i Ryo z "Shenmue"
Super Smash Bros to seria bijatyk, w której zamiast krwiożerczych dewiantów wystepują pogodne postaci z uniwersum firmy [Nintendo]
MasterLink pisze:Jak jest Wario to niech dadzą też Waluigi'ego!!!
Włosy Zeldy w SSBB są tego samego koloru
Och, super, że będzie Zelda....Głupio by było gdyby Midna ją zastąpiła.
Midna pojawi się pewnie w tylko w TP, chyba że dorobią na DS jakąś grę o niej...
Wondercrow pisze:Hmh, ale i tak moznaby powiedziec, ze Zelda sie troche rozni od tej z TP, tak samo jak Link.
Wondercrow pisze:W koncu juz gdzies sie pojawily plotki, ze powstaje jescze jakas Zelda nowa na Wii, ale nie chce mi sie wierzyc za bardzo w to. Wole miec dowod
Lakitu pisze:Wystarczy że chcą wrzucić Solid Snake'a który tam kompletnie nie pasuję
Przecież ich modele są wzięte właśnie z TP, a co za tym idzie są identyczne, chociaż zmniejszyli Master Sword'a jakby sie dobrze przyjrzeć.
Wróć do „Super Smash Bros.Brawl (Nintendo Wii)”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości