Zdjęcia waszych konsol !!! :)

Nintendo, Sony, Microsoft, Sega...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
master sword
Goron
Goron

Postautor: master sword » 27 sierpnia 07, 13:29

To rozpakoj zrob zsjecie postaw i tu daj tu macie zdjecia dawac i niby czemu w pusełku a nie gdzies na półce

[ Dodano: Pon 27 Sie, 2007 ]
I jak cos to nie stoi w pudełku tylko leży :wink:

Awatar użytkownika
Boryn
Zastępca redaktora naczelnego
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 27 sierpnia 07, 14:30

Wydaję mnie się, że ten temat jest bez sensu, bo nie każdy user ma Wii, więc proponuję go zamknąć?
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

wojownik
Goron
Goron

Postautor: wojownik » 27 sierpnia 07, 15:21

A moje wii to stoi jeszcze w sklepie! XD
Obrazek

Awatar użytkownika
master sword
Goron
Goron

Postautor: master sword » 27 sierpnia 07, 15:26

nie zamykaj to dla tych ktorzy maja wii i chce zeby dali to ich zdjecia MasterLink ja swoje wii codziennie przecieram a nie chowam do pudełka

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 27 sierpnia 07, 15:58

Zmiencie nazwe na "Gdzie stoi Twoja konsola". JA zdjęcie zamieszcze zdjęcie wieczorem. ;)

lukiandpiku
Kokiri
Kokiri

Postautor: lukiandpiku » 27 sierpnia 07, 19:41

Moje jeszcze w sklepie nie dla idiotów na półce... I jeszcze tak postoi...

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 27 sierpnia 07, 20:00

amadis pisze:Zmiencie nazwe na "Gdzie stoi Twoja konsola". JA zdjęcie zamieszcze zdjęcie wieczorem. ;)

To byłoby dobre, bo wtedy byłoby ogólnie, dla wszystkich. A jeśli tylko o Wii ma być ten temat to chyba tylko jako nabijaczka będzie służyć.
Obrazek

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 28 sierpnia 07, 20:23

http://img515.imageshack.us/img515/6386/p1020286cq0.jpg

Ja jestem pierwszy! ^^

*niestety nie u mnie w pokoju stoi konsola* =(

Awatar użytkownika
frioniel
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: frioniel » 1 września 07, 22:07

Proponuję założyć jeszcze temat: "Wasze babcie grają na Wii?", albo "Którym palcem włączasz swoje Wii?". W ogóle pójdźcie na całość i załóżcie temat "Wasze analne doświadczenia z Wiilotem" :roll:

Awatar użytkownika
mate
Goron
Goron

Postautor: mate » 1 września 07, 23:06

frioniel pisze:Proponuję założyć jeszcze temat: "Wasze babcie grają na Wii?", albo "Którym palcem włączasz swoje Wii?". W ogóle pójdźcie na całość i załóżcie temat "Wasze analne doświadczenia z Wiilotem" :roll:

A wiesz, ze to dobry pomysł.

To może jeszcze "Jak wyciągałeś swoje Wii z pudełka"

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 2 września 07, 01:42

frioniel pisze:Proponuję założyć jeszcze temat: "Wasze babcie grają na Wii?", albo "Którym palcem włączasz swoje Wii?". W ogóle pójdźcie na całość i załóżcie temat "Wasze analne doświadczenia z Wiilotem" :roll:

Omg, na kilku forach o konsolach są takie same topici :<

frioniel pisze:"Wasze analne doświadczenia z Wiilotem"

OMG XD

Awatar użytkownika
Szmajdzik
Goron
Goron

Postautor: Szmajdzik » 2 września 07, 11:45

jesteś nienormalny. akurat ten temat zrozumiem bo są tacy co się fascynują Wii i mają ją łądnie wyeksponowaną na półce.
SprawdĽ mnie na:
http://szmajdzik.deviantart.com/
Zdjęcia, felietony, artykuły :)

Awatar użytkownika
Boryn
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 2 września 07, 11:50

Szmajdzik, ktoś może się fascynować " pegasuem " albo jakąś inną konsole, więc frionel ma racje :wink:
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Awatar użytkownika
Szmajdzik
Goron
Goron

Postautor: Szmajdzik » 2 września 07, 11:58

No to mówie włąsnie że można się fascynować, że to rozumiem, ale nie rozumiem tego że wyśmiał ten temat. a tobie o co chodzi ? :P
SprawdĽ mnie na:
http://szmajdzik.deviantart.com/
Zdjęcia, felietony, artykuły :)

Awatar użytkownika
frioniel
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: frioniel » 2 września 07, 12:56

Szmajdzik: Moim zdaniem takie tematy tylko zaśmiecają forum i nie wnoszą nic ciekawego. Chyba normalnym jest, że większość ludzi trzyma konsolę obok telewizora, prawda? Nic w tym nadzwyczajnego. Jak ktoś jest pedantem i trzyma Wii w sejfie i pucuje każde najmniejsze zakurzenie to jest sprawa, a nie temat do dyskusji. Jak napisałem, równie dobrze moglibyście założyć temat z pytaniem, którym palcem włączacie swoją konsolę :F

Omg, na kilku forach o konsolach są takie same topici :<

Ciekawe. Na znanych mi forach rozmawia się o bardziej życiowych zagadnieniach związanymi z konsolami, a takie jak ten zazwyczaj lecą do kasacji.

akurat ten temat zrozumiem bo są tacy co się fascynują Wii i mają ją łądnie wyeksponowaną na półce.

Ok, to niech każdy fascynat jakiejś konsoli założy tym podobne tematy na forum, np. "Gdzie stoi wasze PS3". Zobaczycie jaki syfik by się zrobił na forum...

Wróć do „Konsole”