Zdjęcia waszych konsol !!! :)
Moderator: Moderatorzy
- master sword
- Goron
- master sword
- Goron
-
- Kokiri
http://img515.imageshack.us/img515/6386/p1020286cq0.jpg
Ja jestem pierwszy! ^^
*niestety nie u mnie w pokoju stoi konsola* =(
Ja jestem pierwszy! ^^
*niestety nie u mnie w pokoju stoi konsola* =(
frioniel pisze:Proponuję założyć jeszcze temat: "Wasze babcie grają na Wii?", albo "Którym palcem włączasz swoje Wii?". W ogóle pójdźcie na całość i załóżcie temat "Wasze analne doświadczenia z Wiilotem"
Omg, na kilku forach o konsolach są takie same topici :<
frioniel pisze:"Wasze analne doświadczenia z Wiilotem"
OMG XD
frioniel pisze:Proponuję założyć jeszcze temat: "Wasze babcie grają na Wii?", albo "Którym palcem włączasz swoje Wii?". W ogóle pójdźcie na całość i załóżcie temat "Wasze analne doświadczenia z Wiilotem"
jesteś nienormalny. akurat ten temat zrozumiem bo są tacy co się fascynują Wii i mają ją łądnie wyeksponowaną na półce.
Szmajdzik: Moim zdaniem takie tematy tylko zaśmiecają forum i nie wnoszą nic ciekawego. Chyba normalnym jest, że większość ludzi trzyma konsolę obok telewizora, prawda? Nic w tym nadzwyczajnego. Jak ktoś jest pedantem i trzyma Wii w sejfie i pucuje każde najmniejsze zakurzenie to jest sprawa, a nie temat do dyskusji. Jak napisałem, równie dobrze moglibyście założyć temat z pytaniem, którym palcem włączacie swoją konsolę :F
Ciekawe. Na znanych mi forach rozmawia się o bardziej życiowych zagadnieniach związanymi z konsolami, a takie jak ten zazwyczaj lecą do kasacji.
Ok, to niech każdy fascynat jakiejś konsoli założy tym podobne tematy na forum, np. "Gdzie stoi wasze PS3". Zobaczycie jaki syfik by się zrobił na forum...
Omg, na kilku forach o konsolach są takie same topici :<
Ciekawe. Na znanych mi forach rozmawia się o bardziej życiowych zagadnieniach związanymi z konsolami, a takie jak ten zazwyczaj lecą do kasacji.
akurat ten temat zrozumiem bo są tacy co się fascynują Wii i mają ją łądnie wyeksponowaną na półce.
Ok, to niech każdy fascynat jakiejś konsoli założy tym podobne tematy na forum, np. "Gdzie stoi wasze PS3". Zobaczycie jaki syfik by się zrobił na forum...