Postautor: Wondercrow » 14 stycznia 08, 22:06
Jest 8 ryb.
- Gillfish, sa praktycznie wszedzie, latwo je zlapac.
- Reekfish, tylko w Zora's Domain przy Mother and Child Rock z uzyciem kolczyka Ralisa.
- Ordon Catfish, w Ordonie i w Fishing Pond, latwo je zlapac, niestety... (zawsze jak chcialam cos zlowic, to mi sie catfish zlawial ~~' )
- Hylian Pike, takze w Fishing Pond i takze w niektorych rzekach w okol Hyrule, latwo zlapac
- Hylian Bass, jak wiekszosc takze w Fishing Pond, wydaje mi sie, ze troche trudniej je zlapac w czasie lowienia ze splawikiem... ale chyba mala jest roznica.
- Hylian Loach (hah, legendarny Twilight Fish?), mlode mozna znalezc w jeziorku Lanayru, bardzo latwo je wtedy zlapac, dorosle mozna tylko w lecie w Fishing Pond i tylko po zlowieniu reszty ryb, najlepiej z Frog Lure albo Sinking Lure.
- Skullfish, w Zora's Temple... jako, ze lapia wszystko co im sie napatoczy, to i haczyk laduje w ich paszczach, ale nie laduja w spisie zlowionych ryb xC
- Bombfish, prawdopodobnie tylko w Water Temple sa, ale zlowic sie ich nie da...
Nie wiem, czy dokladnie o to chodzilo, na tych splawikach sie nie znam wiec nie bede wymieniac co na jaka rybe lepiej dziala ^^;