Włatcy Móch

O wszystkim. UWAGA! Kultura obowiązuje!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
GAMMEL123
Kokiri
Kokiri

Postautor: GAMMEL123 » 15 kwietnia 08, 08:02

Heh...dobry pomysł zrobię stronkę Anty włatcowo móchowa :} (Zrobie se takiego userbara z napisem:Włatcy móch to syf)
Czasy n64 już minęły...

Awatar użytkownika
eviltwin1
Zora
Zora

Postautor: eviltwin1 » 16 kwietnia 08, 14:14

Oj... przesadzacie :/. To tylko kreskówka! Faktem jednak jest, że ludzie nieudolnie próbują bohaterów tej bajki naśladować, natomiast autorzy - jak mniemam - nie mieli takiego zamiaru. Chcieli, by była inna fabuła, by przedstawić życie dzisiejszego dzieciaka...
Dziękuję.

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 17 kwietnia 08, 21:13

Ja nie widze niczego zlego w stronie dla ANTY. Ludzie sie gromadza w roznych sprawach na takich hatelistingach...Czemu nie WM? XD
Wypluwam, wypluwam-ale obawiam sie, ze niestety moje plucie nic tu nie da. Takie rzeczy sie sprzedaja :(
She's got everything I need, pharmacy keys

Awatar użytkownika
Kurn Mapi
Kokiri
Kokiri

Postautor: Kurn Mapi » 29 kwietnia 08, 15:28

Widziałem 2 odcinki na krzyż. BLE! FUJ! OHYDA! :gafa:
Najgorsze to, że prawie każdy w mojej szkole zapodaje głosem Czesia. Ale raz jak w autobusie usłyszałem "Baj baj maszkaro" jako dzwonek telefonicznym to mnie szlag trafił 2 razy pod rząd. Bajka (Jeżeli w ogóle można to tak nazwać) sama z siebie jest debilna. Czy to ma jakiś sens? Po nocach mam koszmary że wyszedł tego 8 sezon.

P.S. Dołączam do akcji anty WM. (Jeżeli takowa już istnieje)
Mam cię! A, nie, to nie ty...

Obrazek

Obrazek

johnyu
Goron
Goron

Postautor: johnyu » 1 maja 08, 21:18

Wow, to chyba jakieś prorocze koszmary. :P A czy przypadkiem nie śni ci się jakie są odcinki w tym 8 sezonie ? Bardzo byłbym wdzięczny, gdybyś się tą wiedzą podzielił, bo mnie - zwykłego śmiertelnika, który ma dostęp tylko do odcinków z czterech pierwszych sezonów - to niezmiernie ciekawi. :(
Kuchar's mentor :)

Wróć do „OFF Topic”