Włatcy Móch
Moderator: Moderatorzy
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Widziałem 2 odcinki na krzyż. BLE! FUJ! OHYDA!
Najgorsze to, że prawie każdy w mojej szkole zapodaje głosem Czesia. Ale raz jak w autobusie usłyszałem "Baj baj maszkaro" jako dzwonek telefonicznym to mnie szlag trafił 2 razy pod rząd. Bajka (Jeżeli w ogóle można to tak nazwać) sama z siebie jest debilna. Czy to ma jakiś sens? Po nocach mam koszmary że wyszedł tego 8 sezon.
P.S. Dołączam do akcji anty WM. (Jeżeli takowa już istnieje)
Najgorsze to, że prawie każdy w mojej szkole zapodaje głosem Czesia. Ale raz jak w autobusie usłyszałem "Baj baj maszkaro" jako dzwonek telefonicznym to mnie szlag trafił 2 razy pod rząd. Bajka (Jeżeli w ogóle można to tak nazwać) sama z siebie jest debilna. Czy to ma jakiś sens? Po nocach mam koszmary że wyszedł tego 8 sezon.
P.S. Dołączam do akcji anty WM. (Jeżeli takowa już istnieje)
Wow, to chyba jakieś prorocze koszmary. A czy przypadkiem nie śni ci się jakie są odcinki w tym 8 sezonie ? Bardzo byłbym wdzięczny, gdybyś się tą wiedzą podzielił, bo mnie - zwykłego śmiertelnika, który ma dostęp tylko do odcinków z czterech pierwszych sezonów - to niezmiernie ciekawi.
Kuchar's mentor