Zlot 2007
Moderator: Moderatorzy
Umawiacie się już tak od prawie roku i jak na razie nic z tego nie wyszło. Prawdę mówiąc wątpię nawet w te 15 osób. Najlepszym pomysłem wydaje mi się dołączenie do jakiegoś konwentu, np. FUNEKAI 2008 w Łodzi, czy DOJIcon 8 w Krakowie. Jest miejsce do spania(Chociażby na twardych deskach, no ale chyba każdy ma jakiś śpiworek, no nie?), można sobie pooglądać anime i poobjadać innych ludzi z żarcia. A więc co o tym myślicie?
8=============D
Mi tam wszystko jedno tak czy siak mam daleko xD ale postaram sie zalatwic ten wyjazd, ale wiecie "rodzice"... wiec albo moge albo nie a to gdzie to jush mniejszy problem. Ale zamiast nawet tego hotelu to juz wole pod namiotami wtedy mamy wiecej czasu i co najwazniejsze ZA DARMO
Po pierwsze skad ta setka chlopakow a po drugie nikt ci sie nie karze rozbierac do stroju ^^ mozesz sie w ciuchac xD kapac albo wcale -.-'
No sie kurde smialem chyba z 15 minut xD <lol>
Trish pisze:nie bede paradowąc przed ponad setką chlopakiow samym stroju
Po pierwsze skad ta setka chlopakow a po drugie nikt ci sie nie karze rozbierac do stroju ^^ mozesz sie w ciuchac xD kapac albo wcale -.-'
Boryn pisze:No to zawszę możesz bez stroju xD <żart>
No sie kurde smialem chyba z 15 minut xD <lol>
Nie uda się .
Na innym forum, zmówiliśmy się 3 dni wcześniej, we Wrocku na rynku. Przyjechali wszyscy co się zgłosili. Oczywiście <18. Jeden typ nawet z Lublina .
Spaliśmy na stacji PKP, chodziliśmy po mieście do późna. Więc nie wiem, o czym Wy gadacie. Problem to nie organizacja, lecz chęci. Bez nich się nic nie da.
Ave.
Jeżeli się chcecie zorganizować na JEDEN dzień we Wrocku- pm me.
Na innym forum, zmówiliśmy się 3 dni wcześniej, we Wrocku na rynku. Przyjechali wszyscy co się zgłosili. Oczywiście <18. Jeden typ nawet z Lublina .
Spaliśmy na stacji PKP, chodziliśmy po mieście do późna. Więc nie wiem, o czym Wy gadacie. Problem to nie organizacja, lecz chęci. Bez nich się nic nie da.
Ave.
Jeżeli się chcecie zorganizować na JEDEN dzień we Wrocku- pm me.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
No to można zamknąć temat
Kto był z tego forum?
Kto był z tego forum?
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
no chyba tylko ty....ale w sumie to Amadis ma racje...jeżeli zależy wam na takim zjeździe tzreba się zgadać, aczkolwiek pomysł spania na dworcu no....nie podoba mi sie to, ale zawsze mozna coś wymyśleć.Blizzard pisze:No sie kurde smialem chyba z 15 minut xD <lol>
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Spanie na dworcu dla dziewczyn ODPADA.
Nie wiem, jacy normalni rodzice puściliby nastoletnią dziewczynę na spotkanie z jakimiś obcymi chłopakami(lol) pół Polski dalej i żeby spała na dworze jeszcze w nocy.
Nie żeby u kogoś w mieszkaniu było bezpieczniej czy coś.
Ja pewnie bym nie mogła i tak przyjechać, ale to tak "dla waszej informacji"
Nie wiem, jacy normalni rodzice puściliby nastoletnią dziewczynę na spotkanie z jakimiś obcymi chłopakami(lol) pół Polski dalej i żeby spała na dworze jeszcze w nocy.
Nie żeby u kogoś w mieszkaniu było bezpieczniej czy coś.
Ja pewnie bym nie mogła i tak przyjechać, ale to tak "dla waszej informacji"
She's got everything I need, pharmacy keys
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Też żałuję, ale cóż T.T
Mówie z punktu widzenia rodziców danej dziewczyny, poza tym nie możemy wykluczyć, że jest wśród nas jakiś psychol, który nawet nie piszę,ale wie, że będzie taki zlot i sie zaczai. Po prostu takich rzeczy odpowiedzialni rodzicew wykluczyć nie mogą..
Poza tym po drodze sie może coś zdarzyć itd.
Zresztą nieraz najlepszy przyjaciel danej dziewczyny coś jej robił ;/ Sami rozumiecie, o co mi chodzi.
Dziewczyny mają ciężej niż chłopaki, więcej psycholi czatuje na nas itd.
Mówie z punktu widzenia rodziców danej dziewczyny, poza tym nie możemy wykluczyć, że jest wśród nas jakiś psychol, który nawet nie piszę,ale wie, że będzie taki zlot i sie zaczai. Po prostu takich rzeczy odpowiedzialni rodzicew wykluczyć nie mogą..
Poza tym po drodze sie może coś zdarzyć itd.
Zresztą nieraz najlepszy przyjaciel danej dziewczyny coś jej robił ;/ Sami rozumiecie, o co mi chodzi.
Dziewczyny mają ciężej niż chłopaki, więcej psycholi czatuje na nas itd.
She's got everything I need, pharmacy keys
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
W ogóle powinien być jakiś opiekun. Wyobraźmy sobie zlot składający się np. z samych ko1n87, bez obrazy - ale „zlot” powinien odbywać się w gronie opanowanych.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
a ja ma m super ekstra kreatywny pomysł..na zlot 2009 zacznijmy sie naradzać juz teraz to oze cś wypali bo narazie to spotykąją mnie same rozczarownia
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz!