Zelda Ocarina of Time Survivor!(ZELDA)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

Postautor: Wertyp » 27 maja 08, 14:21

No to strzał do Ruto. Nie ma co, czułem się zaszczycony, nosząc tego wkurzającego dzieciaka na rękach.
Za to Nabooru... Wiecie co, to jest chyba jakieś moje zboczenie, ale po prostu UWIELBIAM orientalne ubrania, takie, jakie noszą Gerudanki i nie tylko. Zwłaszcza te szerokie nogawy :)
Oglądając "Poszukiwaczy Zaginionej Arki" nie mogłem przestać się gapić na ówczesną partnerkę Dr. Jonesa, Marion, która biegała po ulicach Kairu w takich właśnie orientalnych ciuchach. To jakaś moja mania, ale cóż, każdy ma jakieś zboczenie :P

Z tego powodu, a także paru innych, o których nie bardzo mam ochotę w tej chwili pisać, strzelam do Ruto.
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 27 maja 08, 14:56

Strzał do Ruto... księżniczka z Bożej łaski :P . Noś ją tu, noś ją tam. Naiwna i wogóle nierozważna rozkaprysiona panienka. A Nabooru jest mi obojętna :wink: .

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 27 maja 08, 15:08

O kurde... to mam wybór x/ Lubię je obie... lubię obie rasy, z których pochodzą... Gerudo... Zora... Zora... Gerudo... argh!!
....*chwila namysłu*
Ok, wybacz mi o księzniczko Ruto, ale strzał pada na ciebię. Ale nie z tego powodu, co inni do ciebie strzelili... Po prostu w kogoś trzeba... uh... mimo, że źle się z tym czuję.
Tak w ogóle podobał mi się charakter Ruto... moje fan-charsy do danej serii, jeśli są kobietami, to zwykle mają taki charakter. No, ale chyba bardziej wolę Gerudo. Szkoda, że były tylko w trzech grach x/

A tak w ogóle to scenka przed walką z Nabooru jest rozbrajająca xD

Awatar użytkownika
Boryn
Zastępca redaktora naczelnego
Zastępca redaktora naczelnego
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 27 maja 08, 15:46

Strzał do Nabooru, bardziej wole Zory, lubię bardzo królestwo Zor, ten klmat u nich ^^ malina :P ;).
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Awatar użytkownika
Hipo
Goron
Goron

Postautor: Hipo » 27 maja 08, 18:38

Strzał do Ruto. Nigdy za nią nie przepadałem, wole waleczny charakter Nabooru :)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 28 maja 08, 16:20

Strzelam to Nabooru, ponieważ ubóstwiam rasę zor (choć nie przepadam za Ruto.... )Nabooru jest mi obojetna jak i jej waleczne koleżanki...
www.karolinaszczesna.pl
Obrazek
voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
Blizzard
Zora
Zora

Postautor: Blizzard » 28 maja 08, 18:24

No i tu trzeba poglowkowac... Lubie zory (szczegolnie byc zora w mm) ale piraci tez sa spoko. Hmmm.... tu jest trudny wybor, ale ostatecznie strzelam do Nabooru poniewaz

nokash pisze:ubóstwiam rasę zor

Jak to nokash powiedzial
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Kruppol
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Kruppol » 29 maja 08, 13:36

Strzał do Nabooru...Jakoś za Gerudiankami nie przepadam za Ruto również ale...Jednak podoba mi sie rasa zor :)
Obrazek
FALCON PAWNCH!

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 29 maja 08, 13:55

Żeby nie było - dla przypomnienia - od tej chwili koniec głosowania już po 15:00. :)
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 29 maja 08, 14:03

Strzały Ruto: (Deedlith_Anthy),Wertyp,Lakitu, Wondercrow, Hipo,
Strzały Nabooru: MasterLink,Boryn,nokash,Blizzard, Kruppol.
I w tym momencie sie pochlastam -_-" Że tak nieprofesjonalnie powiem. W takich wypadkach wobec tego mój głos sie nie liczy, czyli wygrała Ruto.Już jedna dwójka wystarczy! Mogłam wcześniej tak zrobić.
Runda trzecia-Ganondorf vs Impa
Dwie postacie o mocnych charakterach...Stojące po przeciwnych stronach barykady.
Zrobię eksperyment i runda będzie dłuższa troche-do poniedziałku 15.
-------------------------
Strzelam do Ganondorfa,lubię Impę, a jego nie. Sprawa jasna ;) Jeśli znowu rozłożenie głosów będzie równe, to mój sie przestaje liczyć.
Ostatnio zmieniony 29 maja 08, 16:56 przez Deedlith_Anthy, łącznie zmieniany 1 raz.
She's got everything I need, pharmacy keys

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

Postautor: Wertyp » 29 maja 08, 14:11

Strzelam do Impy, chociaż bardzo ją lubię. Ciekawe, że nazywają ją "opiekunką" Zeldy. Ona jest raczej jej bodyguardem xD
A Ganondorf... Cóż, jako czarny charakter sprawuje się bardzo dobrze. Co prawda w OoT jest jeszcze po prostu zły, bez żadnych szczegółów, dlaczego taki jest, ale dobrze odgrywa swoją rolę.
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 29 maja 08, 14:12

Strzelam do - Impy. Ganon(dorf) to moja ulubiona zła postać z serii. Jest również głównym złym charakterem w serii. :)

EDIT:
Trochę niegramatycznie napisałem ostatnie zdanie, więc je usunąłem. :P :P
Ostatnio zmieniony 29 maja 08, 15:14 przez MasterLink, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 29 maja 08, 14:13

Impa.

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 29 maja 08, 15:12

WonderCrow

Czy bylibyście tak mili... i nie zaczynali "crow" z dużej litery? Mój nick to nazwisko królewskiej rodziny z mojego komiksu, a nie dwa wyrazy. Nie jestem "Cudowną Wroną" ~~'

Ok, a teraz do rzeczy. Kolejna trudna decyzja... Ale chyba będę strzelać do Impy. O tak... Lubię rasę Sheikah (to ile to już? Gerudo, Zory, Sheikah, Kokiri... zaraz powiem, że wszystkich lubie xD), no ale... hmm... powiedzmy, że Impa mnie przeraża. I w Oraclach i w Okarynie. Chociaż chciałabym się nauczyć gwizdzać na palcach tak jak ona XD Ganondorf... nie mam nic do powiedzenia...

Awatar użytkownika
Hipo
Goron
Goron

Postautor: Hipo » 29 maja 08, 15:26

Sztrzelam do Impy. Fajna postać ale... gdyby nie Ganondorf Link nie miał by co robić ;)
Obrazek

Obrazek

Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”