Zelda Ocarina of Time Survivor!(ZELDA)
Moderator: Moderatorzy
No to strzał do Ruto. Nie ma co, czułem się zaszczycony, nosząc tego wkurzającego dzieciaka na rękach.
Za to Nabooru... Wiecie co, to jest chyba jakieś moje zboczenie, ale po prostu UWIELBIAM orientalne ubrania, takie, jakie noszą Gerudanki i nie tylko. Zwłaszcza te szerokie nogawy
Oglądając "Poszukiwaczy Zaginionej Arki" nie mogłem przestać się gapić na ówczesną partnerkę Dr. Jonesa, Marion, która biegała po ulicach Kairu w takich właśnie orientalnych ciuchach. To jakaś moja mania, ale cóż, każdy ma jakieś zboczenie
Z tego powodu, a także paru innych, o których nie bardzo mam ochotę w tej chwili pisać, strzelam do Ruto.
Za to Nabooru... Wiecie co, to jest chyba jakieś moje zboczenie, ale po prostu UWIELBIAM orientalne ubrania, takie, jakie noszą Gerudanki i nie tylko. Zwłaszcza te szerokie nogawy
Oglądając "Poszukiwaczy Zaginionej Arki" nie mogłem przestać się gapić na ówczesną partnerkę Dr. Jonesa, Marion, która biegała po ulicach Kairu w takich właśnie orientalnych ciuchach. To jakaś moja mania, ale cóż, każdy ma jakieś zboczenie
Z tego powodu, a także paru innych, o których nie bardzo mam ochotę w tej chwili pisać, strzelam do Ruto.
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~
-
- Zora
O kurde... to mam wybór x/ Lubię je obie... lubię obie rasy, z których pochodzą... Gerudo... Zora... Zora... Gerudo... argh!!
....*chwila namysłu*
Ok, wybacz mi o księzniczko Ruto, ale strzał pada na ciebię. Ale nie z tego powodu, co inni do ciebie strzelili... Po prostu w kogoś trzeba... uh... mimo, że źle się z tym czuję.
Tak w ogóle podobał mi się charakter Ruto... moje fan-charsy do danej serii, jeśli są kobietami, to zwykle mają taki charakter. No, ale chyba bardziej wolę Gerudo. Szkoda, że były tylko w trzech grach x/
A tak w ogóle to scenka przed walką z Nabooru jest rozbrajająca xD
....*chwila namysłu*
Ok, wybacz mi o księzniczko Ruto, ale strzał pada na ciebię. Ale nie z tego powodu, co inni do ciebie strzelili... Po prostu w kogoś trzeba... uh... mimo, że źle się z tym czuję.
Tak w ogóle podobał mi się charakter Ruto... moje fan-charsy do danej serii, jeśli są kobietami, to zwykle mają taki charakter. No, ale chyba bardziej wolę Gerudo. Szkoda, że były tylko w trzech grach x/
A tak w ogóle to scenka przed walką z Nabooru jest rozbrajająca xD
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Żeby nie było - dla przypomnienia - od tej chwili koniec głosowania już po 15:00.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Strzały Ruto: (Deedlith_Anthy),Wertyp,Lakitu, Wondercrow, Hipo,
Strzały Nabooru: MasterLink,Boryn,nokash,Blizzard, Kruppol.
I w tym momencie sie pochlastam -_-" Że tak nieprofesjonalnie powiem. W takich wypadkach wobec tego mój głos sie nie liczy, czyli wygrała Ruto.Już jedna dwójka wystarczy! Mogłam wcześniej tak zrobić.
Runda trzecia-Ganondorf vs Impa
Dwie postacie o mocnych charakterach...Stojące po przeciwnych stronach barykady.
Zrobię eksperyment i runda będzie dłuższa troche-do poniedziałku 15.
-------------------------
Strzelam do Ganondorfa,lubię Impę, a jego nie. Sprawa jasna Jeśli znowu rozłożenie głosów będzie równe, to mój sie przestaje liczyć.
Strzały Nabooru: MasterLink,Boryn,nokash,Blizzard, Kruppol.
I w tym momencie sie pochlastam -_-" Że tak nieprofesjonalnie powiem. W takich wypadkach wobec tego mój głos sie nie liczy, czyli wygrała Ruto.Już jedna dwójka wystarczy! Mogłam wcześniej tak zrobić.
Runda trzecia-Ganondorf vs Impa
Dwie postacie o mocnych charakterach...Stojące po przeciwnych stronach barykady.
Zrobię eksperyment i runda będzie dłuższa troche-do poniedziałku 15.
-------------------------
Strzelam do Ganondorfa,lubię Impę, a jego nie. Sprawa jasna Jeśli znowu rozłożenie głosów będzie równe, to mój sie przestaje liczyć.
Ostatnio zmieniony 29 maja 08, 16:56 przez Deedlith_Anthy, łącznie zmieniany 1 raz.
She's got everything I need, pharmacy keys
Strzelam do Impy, chociaż bardzo ją lubię. Ciekawe, że nazywają ją "opiekunką" Zeldy. Ona jest raczej jej bodyguardem xD
A Ganondorf... Cóż, jako czarny charakter sprawuje się bardzo dobrze. Co prawda w OoT jest jeszcze po prostu zły, bez żadnych szczegółów, dlaczego taki jest, ale dobrze odgrywa swoją rolę.
A Ganondorf... Cóż, jako czarny charakter sprawuje się bardzo dobrze. Co prawda w OoT jest jeszcze po prostu zły, bez żadnych szczegółów, dlaczego taki jest, ale dobrze odgrywa swoją rolę.
~Burn the land and boil the sea
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Strzelam do - Impy. Ganon(dorf) to moja ulubiona zła postać z serii. Jest również głównym złym charakterem w serii.
EDIT:
Trochę niegramatycznie napisałem ostatnie zdanie, więc je usunąłem.
EDIT:
Trochę niegramatycznie napisałem ostatnie zdanie, więc je usunąłem.
Ostatnio zmieniony 29 maja 08, 15:14 przez MasterLink, łącznie zmieniany 2 razy.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
-
- Zora
WonderCrow
Czy bylibyście tak mili... i nie zaczynali "crow" z dużej litery? Mój nick to nazwisko królewskiej rodziny z mojego komiksu, a nie dwa wyrazy. Nie jestem "Cudowną Wroną" ~~'
Ok, a teraz do rzeczy. Kolejna trudna decyzja... Ale chyba będę strzelać do Impy. O tak... Lubię rasę Sheikah (to ile to już? Gerudo, Zory, Sheikah, Kokiri... zaraz powiem, że wszystkich lubie xD), no ale... hmm... powiedzmy, że Impa mnie przeraża. I w Oraclach i w Okarynie. Chociaż chciałabym się nauczyć gwizdzać na palcach tak jak ona XD Ganondorf... nie mam nic do powiedzenia...
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”