Warblade
Moderator: Moderatorzy
Warblade
Eh..Kojarzycie stare dobre kosmiczne arcade....? No to coś tu mam ... WARBLADE.. Wciąga jak odkurzacz efekty wybuchów niezłe .. 100+ Leveli pełno itemów .. I gierka gotowa Doszedłem na Easy mode do 97 levela z 37 mlrd punktami .. Wypowiadajcie się...
FALCON PAWNCH!
E nooo... kiedyś w to grałem. Nawet możliwe że mam to jeszcze na kompie ;p. Pamiętam że mnie też to wciągnęło, grałem w to nie krótko. Pamiętam, że miałem zawsze już wszystko w sklepie wykupione i tak 400+ poziom planszy (dokładnie nie pamiętam) i musiałem wyłączać bo za długo w to grałem xD ( Po 100 poziomie planszy zaczyna się od nowa wszystkie poziomy tylko trudniej, i jest jeszcze jakiś nowy item wspomagający szysbkość strzelania, nie pamiętam jak się nazywa). Pamiętam też kilka sekretów takich jak : gdy się zbierze wszystkie Sukkery (czy jakoś tak) tego samego koloru (chyba 3) to jest jakiś bonus...
Dużo tych sekretów nie chce mi sie wypisywać. ;p
Dużo tych sekretów nie chce mi sie wypisywać. ;p
http://warbladepl.atspace.com/PROFIL/Se ... ekrety.htm
Masz wszystkie sekrety ;pp.
A Sukkery to takie czaszki (sorry jak źle powiedziałem, ale dawno nie grałem ;p)
Masz wszystkie sekrety ;pp.
A Sukkery to takie czaszki (sorry jak źle powiedziałem, ale dawno nie grałem ;p)