Warblade

W końcu nie samą Zeldą człowiek żyje ;)
PC, GC, PS2, Xbox, PSX, N64, GBA... i co tam jeszcze macie na sumieniu.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Kruppol
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Warblade

Postautor: Kruppol » 3 listopada 08, 17:55

Eh..Kojarzycie stare dobre kosmiczne arcade....? No to coś tu mam ... WARBLADE.. Wciąga jak odkurzacz efekty wybuchów niezłe .. 100+ Leveli pełno itemów .. I gierka gotowa :) Doszedłem na Easy mode do 97 levela z 37 mlrd punktami ;-) .. Wypowiadajcie się...
Obrazek
FALCON PAWNCH!

Awatar użytkownika
sky_link
Goron
Goron

Postautor: sky_link » 6 listopada 08, 15:02

E nooo... kiedyś w to grałem. Nawet możliwe że mam to jeszcze na kompie ;p. Pamiętam że mnie też to wciągnęło, grałem w to nie krótko. Pamiętam, że miałem zawsze już wszystko w sklepie wykupione i tak 400+ poziom planszy (dokładnie nie pamiętam) i musiałem wyłączać bo za długo w to grałem xD ( Po 100 poziomie planszy zaczyna się od nowa wszystkie poziomy tylko trudniej, i jest jeszcze jakiś nowy item wspomagający szysbkość strzelania, nie pamiętam jak się nazywa). Pamiętam też kilka sekretów takich jak : gdy się zbierze wszystkie Sukkery (czy jakoś tak) tego samego koloru (chyba 3) to jest jakiś bonus...
Dużo tych sekretów nie chce mi sie wypisywać. ;p

Awatar użytkownika
Kruppol
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Kruppol » 7 listopada 08, 12:24

Po 100 Poziomie ? A nie po 503 ? Cóż .. Sukkery ? Które to ? 400 + Poziom planszy to nieźle . ja na 97 lvl kwiłem ale i owwszem gra wciąga..
Obrazek
FALCON PAWNCH!

Awatar użytkownika
sky_link
Goron
Goron

Postautor: sky_link » 7 listopada 08, 12:58

http://warbladepl.atspace.com/PROFIL/Se ... ekrety.htm
Masz wszystkie sekrety ;pp.
A Sukkery to takie czaszki (sorry jak źle powiedziałem, ale dawno nie grałem ;p)

Wróć do „Gry”