Banjo-Kazooie
Moderator: Moderatorzy
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Może narazie nie oceniajmy, bo gra może być fajna
I nie serię, tylko co najwyżej jedną grę w serii-co będzie dalej, nie wiemy. Jak ta gra nie wypali, dadzą inną kompletnie. Myślicie(fani BK ogólnie), że im zależy, żeby zepsuć waszą serię? Nie, bo wtedy tego nie kupicie a im zależy, żeby sprzedać to. Także głowa do góry!
I nie serię, tylko co najwyżej jedną grę w serii-co będzie dalej, nie wiemy. Jak ta gra nie wypali, dadzą inną kompletnie. Myślicie(fani BK ogólnie), że im zależy, żeby zepsuć waszą serię? Nie, bo wtedy tego nie kupicie a im zależy, żeby sprzedać to. Także głowa do góry!
She's got everything I need, pharmacy keys
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
piotrek94 pisze:...mniej dziecinne .
Może dlatego, że Gruntilda jest tam kościotrupem
Hehe, też uważam, że Banjo Tooie jest mniej dziecinne (ale tylko trochę) niż pierwsza część.
Ale bardziej podoba mi się jedynka.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Pluli, bo nie dostali kolejnego kotleta z N64, tylko nową urozmaiconą grę.
PS: Podobno w polskiej lokalizacji gry Kazooie jest męska. To znaczy zmienili jej płeć na męską - biedna Kazooie. :O
PS: Podobno w polskiej lokalizacji gry Kazooie jest męska. To znaczy zmienili jej płeć na męską - biedna Kazooie. :O
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
w kółko to samo? przecież praktycznie dwie gry były takie same [nie wiem jak na GBA, ale podejrzewam że sie zmieniło skoro w 2D].
Takie serie jak FF czy pokemony nie przechodzą gruntownych zmian od sporego czasu tylko rozbudowują ppewne aspekty a jakoś ludzie nie narzekają.
A osobiście marzę o BK na DSa, ale może na razie poszukam wersji na gba i sobie popykam =)
Takie serie jak FF czy pokemony nie przechodzą gruntownych zmian od sporego czasu tylko rozbudowują ppewne aspekty a jakoś ludzie nie narzekają.
A osobiście marzę o BK na DSa, ale może na razie poszukam wersji na gba i sobie popykam =)
MasterLink pisze: zmienili jej płeć na męską
Zawsze muszą coś zepsuć z tymi tłumaczeniami xD. I tak jakbym grał to po angielsku . N&B zapowiada się fajnie. Po przeczytaniu recenzji w PE jestem przekonany, że naprawdę warto w nią zainwestować. Wątpie aby okazała się lepsza od jedynki lub dwójki. Pomysł z pojazdami wcale nie jest taki głupi. Jeśli naprawdę niesie ze sobą takie możliwości o jakich piszą to... JA TO CHCĘ!
Wreszcie ją mam.Mam Banjo na X-a.Gra jest super.Robienie aut to prawdziwa przyjemność.Możliwości są nie ograniczone.Puzzelków w grze jest bardzo dużo bo aż 131!JA mam 95.W grze jest trochę mniej światów.Teraz wymienię wszystkie.Orzechowe Pola,runda w konsoli,Banjo Land,Terarium terraru,Świat sportu i Spiral Mountain.Polecam jak nie wiem.
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
Secret w Banjo-Kazooie N&B!?
Youtube
P.S. Mam Banjo-Kazooie na N64.
[ Dodano: Nie 26 Kwi, 2009 ]
Może popiszemy coś o Stop 'n' Swop?
Dzięki ludziom z Rare Witch Projekt da się za pomocą kodów odblokować "jajka" i "lodowy klucz".
Youtube
P.S. Mam Banjo-Kazooie na N64.
Może popiszemy coś o Stop 'n' Swop?
Dzięki ludziom z Rare Witch Projekt da się za pomocą kodów odblokować "jajka" i "lodowy klucz".
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
pablo_jar pisze:Może popiszemy coś o Stop 'n' Swop?
pablo_jar pisze:Dzięki ludziom z Rare Witch Projekt da się za pomocą kodów odblokować "jajka" i "lodowy klucz".
Nom.
http://www.rarewitchproject.com/?id=1778
Co do nowego Banjo to gra jest ok, ale z "Banjo" ma tyle wspólnego co białe z czarnym. O ile dodanie pojazdów stanowi pewne urozmaicenie (nowość w serii), to autorzy z nimi przesadzili tworząc grę, która to przede wszystkim opiera się na kierowaniu pojazdami. To tak jakby np. do platformówki z Mario wstawić pojazdy = Mario Kart. Zakończenie gry daje szansę na kolejną część. Może więc z następną częścią autorzy powrócą do koncepcji znanych z BK & BT i nie będą tak drastycznie zmieniać systemu rozgrywki.
Rare wróć...
do tych przemian trzeba jeszcze dodać te z BT czyli: rzeźbę (kamyczek czy jakoś tak), detonator, van z kasą, łódź podwodna, mały i gigantyczny t-rex, pralka strelająca gaciami, kulę śnieżną, i pszczołę (tym razem strzelającą żądłami).
Kurcze pamiętam jak 2-lata temu kupiłem tą grę (b. rzadko i drogo na allegro że wujas z Niemiec kupił mi na tamtejszym e-bay) to nie chciało mi się od niej odchodzić (BK przeszedłem również na 100%)
Kurcze pamiętam jak 2-lata temu kupiłem tą grę (b. rzadko i drogo na allegro że wujas z Niemiec kupił mi na tamtejszym e-bay) to nie chciało mi się od niej odchodzić (BK przeszedłem również na 100%)