Hej, hej, Witam!
Wczoraj była premiera więc rzuciłem się na zakupy nocne o 23, w stronę empiku. Nie zamawiałem żadnych pre, gdyż studiuje poza moją "ojczyzną" i nie mam tu Wii, a tam będę dopiero na święta, jednakże już chciałem ją dojrzeć. Już wbiegłem do sklepu wywracając wszystko i wszystkich z ochroniarzami włącznie, przerżnąłem się przez gdy PC i PSP, by dotrzeć do stoiska Wii, już wyciągnąłem ręce po grę!...której nie było. Cóż... tak jak się spodziewałem, gamonie nie przywieźli. Wiecie, że do empików trafi (do tych dużych salonów) po dwie sztuki SS na salon? Mam zarezerwowane i prawdopodobnie do odebrania w poniedziałek.
Co jak co, ale strasznie się ciesze, aż czuje zapach mandarynek (świąt) w powietrzu
Życzę Wam wszystkim wspaniałej gry, cobyście nie spieszyli się z jej przechodzeniem. Jest to tak wspaniała przygoda, że trzeba się nią delektować. Ile bym dał by nie móc jej przejść przez 3lata *_*
My z Ganonem sobie jeszcze zaczekamy, przykro mi stary, że Cie tak zrobili, też miałem raz taką sytuacje, też z Wii, zrezygnowałem z usług tego serwisu.
Napisali mi w dzień przesyłki, że nie mają dwóch sztuk tylko jedną i czy wysłać. Potwierdziłem. Dwa dni później: Czy wysłać bo cena jest wyższa o 4 złote. Potwierdziłem ssając Joypad ze złości. I gdy już przystałem na wszystkie warunki, to: Niestety nakład został wyczerpany, okazało się, że niestety tej gry nie posiadamy. Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Także... czekajmy, dążenie do marzeń jest często piękniejsze niż marzeń spełnianie!
Wszystkiego Najlepszego!!!
Z poważaniem,
Taro