J mam tyle samo godzin i jestem dopiero na Lanayru desert. Męczy mnie ta pustynia. Za cholerę nie wiem gdzie szukać ... albo jak się dostać. Ale nic męczę się dalej.Mink pisze:Dzisiaj zdobyłem łuk na 30h, pewnie dotrzecie tam szybciej, bo zbieram co się da
Legend of Zelda: Skyward Sword
Moderator: Moderatorzy
Teraz ja. Gra z Ultimy przyszła w czwartek, wczoraj przyszło Wii i od razu zacząłem przygodę. Edycja z Wii Motion Plus to moim zdaniem świetny pomysł. Dostajemy elegancki gadżet który jest niezbędny żeby grać. Mówię jako osoba która dopiero co nabyła Wii w podstawowej wersji. Na liczniku mam 15 godzin i jestem zachwycony. Piękna, wciągająca gra. Bardzo mi się podoba wygląd świata i latanie. Sterowanie bardzo mi pasuje. To moja pierwsza gra na Wii, wcześniej nie miałem okazji pograć na tej konsoli (TP przechodziłem na Gacku). Z początku przeżyłem mały niesmak związany z grafiką, ale pogrzebałem w opcjach telewizora, odsunąłem fotel od TV i jest okej. Po jakimś czasie wzrok się przestawia z HD na SD. Niedobre Nintendo Za najlepszą Zeldę uważam Twilight Princess i jestem ciekaw czy mi się zmieni opinia po przejściu Skyward Sworda. Póki co dałbym 10/10 i drugie miejsce w rankingu najlepszych Zeld.
ganon pisze:Dawno Cię tu nie było Fisior.
Zgadza się. Kiedyś się zarejestrowałem jak wyszła Twilight Princess, później grałem na innych konsolach, a teraz wyszła cudowna Skyward Sword (wszystkie inne gry mają wolne) i wróciłem tu żeby poczytać opinie innych fanów i zadawać pytania. Właśnie, Help Center bardzo się przyda.
- Mary1517
- Zora
- Kontaktowanie:
Byłam odebrać gre osobiście w piątek w katowicach na tysiąclecia, odpakowałam juz w autobusie jadąc do domu bo nie dałam rady xD
Gra się długo rozkręcała fakt, ale bo było dużo do nauki i przyzwyczajania sie jeśli ktoś WM+ miał w ręce pierwszy raz. Zaczynam już czuć tego kopa powoli, zapowiada się na coraz lepszą gre. A jak tu ktoś kiedyś powiedział, nie uważam, żeby zbieranie łezek było na siłę wciśnięta niepotrzebną atrakcją jak w TP, jest właśnie super i czuje się tą presję.
25 godzin na blacie [spoiler?] druga rundka popylania po pustyni, już jestem na statku ale musiałam iść spać bo wstawanie za 15 szósta rano mi nie pozwoliło grać dalej xD[end of spoiler].
No i weźcie ludzi... jak można wystawiać grze jakąś ocenę, mówić że jest od czegoś lepsza gorsza czy krótsza, jak się nie jest nawet w połowie! Przejdźcie najpierw całe, sumiennie i z czystymi myślami, a nie pod presją oceny i porównywania, delektuuuuujcie sieee.....
Gra się długo rozkręcała fakt, ale bo było dużo do nauki i przyzwyczajania sie jeśli ktoś WM+ miał w ręce pierwszy raz. Zaczynam już czuć tego kopa powoli, zapowiada się na coraz lepszą gre. A jak tu ktoś kiedyś powiedział, nie uważam, żeby zbieranie łezek było na siłę wciśnięta niepotrzebną atrakcją jak w TP, jest właśnie super i czuje się tą presję.
25 godzin na blacie [spoiler?] druga rundka popylania po pustyni, już jestem na statku ale musiałam iść spać bo wstawanie za 15 szósta rano mi nie pozwoliło grać dalej xD[end of spoiler].
No i weźcie ludzi... jak można wystawiać grze jakąś ocenę, mówić że jest od czegoś lepsza gorsza czy krótsza, jak się nie jest nawet w połowie! Przejdźcie najpierw całe, sumiennie i z czystymi myślami, a nie pod presją oceny i porównywania, delektuuuuujcie sieee.....
Mary1517 pisze:25 godzin na blacie [spoiler?] druga rundka popylania po pustyni, już jestem na statku ale musiałam iść spać bo wstawanie za 15 szósta rano mi nie pozwoliło grać dalej xD[end of spoiler].
Ludzie nie wiem jak wy to robicie. Ja mam ponad 30 godzin i wylazłem pierwszy raz z pustyni. Co prawda eksploruję dogłębnie każde miejsce ale mimo to są rzeczy które zatrzymują mnie na godzinkę lub dwie. Potem okazuje się że albo już to robiłem ( tylko coś nie tak ) albo rozwiązanie było obok, widoczne jak na dłoni a ja oczywiście kombinowałem jak koń pod górkę.
jak jeszcze da radę, to kup wydanie kolekcjonerskie Zeldy SS. Do gry dostaniesz Wiilota z wbudowanym Motion Plus. W sumie to się opłaca. Obiektywnie patrząc jest to drogie, ale za coś takiego naprawdę warto zapłacić. Moja Zelda też już jest, coś Bluetooth w telefonie świruje, więc (obiecane) zdjęcia będą wieczorem. Ta płyta audio z muzyką w wykonaniu orkiestry jest świetna
Wróć do „Legend of Zelda: Skyward Sword”