lechuma pisze: ale najlepiej jest wydać remeka, przecież się sprzeda, bo to znany tytuł tyle że odświeżony i tak właśnie zbija się kase.
Niech zbijają tą kasę. Płace im przecież za swój sentyment i pokłady emocji, które włożyłem w tą grę. Jak dla mnie inwestycja będzie udana. Chciałem kiedyś przeżyć premierę tej gry, niestety nie było mi dane urodzić się w tych czasach. Więc teraz mam okazję. Mi to jak najbardziej odpowiada. A do całej reszty nie mam zarzutów, kasa jest wszystkim potrzebna i świadomość dlaczego to się robi też. Z drugiej strony nikt przecież nie musi jej kupować, może odpalić emulatorem sobie i po kłopocie. Kapitalizm, bierzesz czy nie, to już twoja sprawa. Oni inwestują swój czas, a my ich nagradzamy. Nie każdy ma tą grę na konsoli(np, ja) nie chce jej kupować na mojego n64, po prostu nie opłaca mi się to. Więc mam inny wybór.
Mi akurat w tym zwiastunie spodobało się wszystko. Jak dla mnie super, konsolka przybrała na większej wartości. Co do księżyca to zgodzę się, jest ohydny. Sam pomysł i klimat ekstra, niestety ten księżyc... Gdy byłem mały i zobaczyłem go po raz pierwszy na n64 też mi się nie podobał. Dopiero po czasie zaczął plusować. Tego paszteta widywałem często i zmieniałem zdanie, tak samo będzie teraz
Jest to najważniejsza premiera tego roku jak dla mnie. Kocham muzykę z tej gry, postacie i wiele remiksów na yt, które mam na mp3. Czekam z niecierpliwością.
ps
W sumie... ten księżyc ma być ohydny i odosobniony, ma być dziwny. On ma przerażać.