Legend of Zelda: Majora's Mask 3DS
Trailer jest średni, jak już ktoś wspomniał!
A co do kolekcjonerki- mi w sumie wystarczy taka zawartość! W kolekcjonerkach zawsze najbardziej zależy mi na steelbookach, a ten wygląda na grafice świetnie! Dodatkowo masz jeszcze ten medalion z Maską Majory, który też wydaje się fajny! Plakat to zagadka, ale ci którzy kupili kolekcjonerkę ALBW chwalili plakat więc tu też nie będzie źle!
Już czekam aż ujrzę mój steelbook z Pokemon OR! <3
PS: Słyszeliście coś o tym aby kolekcjonerka MM miała być dostępna w Polsce? Z Wysp nie uśmiecha mi się sprowadzać...
A co do kolekcjonerki- mi w sumie wystarczy taka zawartość! W kolekcjonerkach zawsze najbardziej zależy mi na steelbookach, a ten wygląda na grafice świetnie! Dodatkowo masz jeszcze ten medalion z Maską Majory, który też wydaje się fajny! Plakat to zagadka, ale ci którzy kupili kolekcjonerkę ALBW chwalili plakat więc tu też nie będzie źle!
Już czekam aż ujrzę mój steelbook z Pokemon OR! <3
PS: Słyszeliście coś o tym aby kolekcjonerka MM miała być dostępna w Polsce? Z Wysp nie uśmiecha mi się sprowadzać...
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
Ehhh. Po to są remaki aby nowe pokolenie mogło zagrać w legendarne już odnowione i odświeżone gry. Mi się księżyc podoba tylko babcia Anju wydaję się jakaś blada... .lechuma pisze:Ja raczej się nie skusze, nie przepadam za remakami. Nie ma już tego klimatu co oryginał.
Tak patrze na zdjęcia i w stosunku do oryginału trochę przesłodzone, a księżyc to już spieprzyli strasznie.
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
lechuma pisze:a księżyc to już spieprzyli strasznie
Też mi to nie odpowiada.
Stary księżyc wyglądał jakby zabierał ci spojrzeniem duszę, a nowy jest tylko wkurzony. Ten księżyc nie miał być w***ny tylko miał siać postrach.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
MasterLink pisze:Stary księżyc wyglądał jakby zabierał ci spojrzeniem duszę, a nowy jest tylko wkurzony. Ten księżyc nie miał być w***ny tylko miał siać postrach.
Pojęcie względne. Kwestia miejsca w którym jesteśmy. Myślę że masz sentyment do starego jak wszyscy tu i nie świadomie z sentymentu go wybieramy. Gdyby nowy księżyc był tym pierwszym teraz pewnie byś go bronił dorabiając ideologię do niego na jego korzyść.
[ Dodano: 8 Listopad 14, 20:34 ]
ganon pisze:Plakat to zagadka, ale ci którzy kupili kolekcjonerkę ALBW chwalili plakat więc tu też nie będzie źle!
Wiesz to nie do końca tak może być. Plakat ALBW jak i cała kolekcjonerka nie była wydana przez N. Natomiast MM będzie od N i wszystko może się okazać. Oczywiście uważam że będzie to dobrej jakości sprzęt ale nie ma co go porównywać do ALBW
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Nie do końca, jakoś nic nie mam do nowego modelu Linka czy innych postaci. W remaku OOT wszystkie modele mi się podobały, a przecież grałem już w oryginał.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Coś w tym jest. Myślę że stary księżyc już nie ma tej charyzmy co kiedyś a nowy wydaje mi się straszniejszy.MasterLink pisze:
Stary księżyc wyglądał jakby zabierał ci spojrzeniem duszę, a nowy jest tylko wkurzony. Ten księżyc nie miał być w***ny tylko miał siać postrach.
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra
Po pierwsze: kacperk remaki przez Nintendo są wydawane tylko żeby na sprawdzonym tytule zbić kase, na pewno nie tak jak myślisz, żeby nowe pokolenie mogło sobie zagrać w nową odświeżoną wersję. Nintendo jak każda duża firma jest nastawiona na zysk i to jest zrozumiałe. Jest sporo możliwości zagrania w oryginalną Majore, emulatory, virtual console, Zelda Collector's Edition, ale najlepiej jest wydać remeka, przecież się sprzeda, bo to znany tytuł tyle że odświeżony i tak właśnie zbija się kase.
Po drugie: Nokash, ale pierwszy księżyc nie jest tym drugim, więc zostaje przy pierwszym.
Po trzecie: Stary księżyc ma charyzme, nowy jej nie ma, przy starym wygląda śmiesznie, przez co remake traci na klimacie jak już pisałem wcześniej.
Po drugie: Nokash, ale pierwszy księżyc nie jest tym drugim, więc zostaje przy pierwszym.
Po trzecie: Stary księżyc ma charyzme, nowy jej nie ma, przy starym wygląda śmiesznie, przez co remake traci na klimacie jak już pisałem wcześniej.
lechuma pisze: ale najlepiej jest wydać remeka, przecież się sprzeda, bo to znany tytuł tyle że odświeżony i tak właśnie zbija się kase.
Niech zbijają tą kasę. Płace im przecież za swój sentyment i pokłady emocji, które włożyłem w tą grę. Jak dla mnie inwestycja będzie udana. Chciałem kiedyś przeżyć premierę tej gry, niestety nie było mi dane urodzić się w tych czasach. Więc teraz mam okazję. Mi to jak najbardziej odpowiada. A do całej reszty nie mam zarzutów, kasa jest wszystkim potrzebna i świadomość dlaczego to się robi też. Z drugiej strony nikt przecież nie musi jej kupować, może odpalić emulatorem sobie i po kłopocie. Kapitalizm, bierzesz czy nie, to już twoja sprawa. Oni inwestują swój czas, a my ich nagradzamy. Nie każdy ma tą grę na konsoli(np, ja) nie chce jej kupować na mojego n64, po prostu nie opłaca mi się to. Więc mam inny wybór.
Mi akurat w tym zwiastunie spodobało się wszystko. Jak dla mnie super, konsolka przybrała na większej wartości. Co do księżyca to zgodzę się, jest ohydny. Sam pomysł i klimat ekstra, niestety ten księżyc... Gdy byłem mały i zobaczyłem go po raz pierwszy na n64 też mi się nie podobał. Dopiero po czasie zaczął plusować. Tego paszteta widywałem często i zmieniałem zdanie, tak samo będzie teraz
Jest to najważniejsza premiera tego roku jak dla mnie. Kocham muzykę z tej gry, postacie i wiele remiksów na yt, które mam na mp3. Czekam z niecierpliwością.
ps
W sumie... ten księżyc ma być ohydny i odosobniony, ma być dziwny. On ma przerażać.
Przyzwyczaicie się do nowego księżyca, jak do wszystkiego innego. Jak dla mnie teraz wygląda jeszcze bardziej psychopatycznie, jakby było gotowy pożreć cały świat. Zawsze tak jest, że na pierwszy rzut oka wszystko nowe wygląda głupio, bo jesteśmy przyzwyczajeni do starego. Poczekajcie aż gra wyjdzie, i znając życie to wkrótce nowy księżyc też będzie gościł w waszych koszmarach
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~
You can't take the sky from me~
http://allegro.pl/show_item.php?item=47 ... d00be2ff62
Można sobie już kupić
Można sobie już kupić
Wróć do „Legend of Zelda: Majora's Mask 3D”