Oto Moja Wiedza

O wszystkim. UWAGA! Kultura obowiązuje!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Lucyfer
Arthus Lucifes
Arthus Lucifes

Oto Moja Wiedza

Postautor: Lucyfer » 30 listopada 05, 18:44

===>Tu bylo duzo mojej wiedzy<===

Jezeli ktos chce sie dowiedziec cos o wyjsciu z ciala recze pomoca ;)

TO nie nawoluje do zadnej religi ; p nie trzeba zmieniac boga bo to bog stworzyl rozne wymiary
Astralny
Fizyczny
Mentalny
itp.
jak chce cos swieciej sie dowiedziec piszcie tu

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 1 grudnia 05, 19:36

Lucyfer pisze:Jezeli ktos chce sie dowiedziec cos o wyjsciu z ciala recze pomoca

Chciałbym wiedziec jakie środki bierzesz :lol: na pobudzenie bo twoje tematy co jeden to lepszy i juz nie moge sie doczekac kolejnego tematu w twoim wydaniu pod tytułem" bezsens",nie chce Cie obrazac,ale zastanow sie lepiej dwa razy jak bedziesz pisac kolejny temat przypominam tylko.Wykasujcie ten temat
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
Lucyfer
Arthus Lucifes
Arthus Lucifes

Postautor: Lucyfer » 1 grudnia 05, 23:18

xd :D
ja tylko rozglaszam temat ktory do polski nie dotarl ale zato w stanach i w francji jest norma : P wychodzenie z ciala ;s prawie kazdy uduchowiony koles w Watykanie to umi

Awatar użytkownika
Fixer
VIP
VIP

Postautor: Fixer » 2 grudnia 05, 07:14

tak robie to bardzo często, najczęściej między posiłkami i czasem też w szkole
OMFG o czym ty gadasz człowieku ?!?! coś z toba nie tak ?!?!

drug
Goron
Goron

Postautor: drug » 2 grudnia 05, 08:50

no fakt ale w olsce takiego typu tematy sa tematami tabu ze tak popwiuem :) a to ze se koles wyjdzie z ciala to zadna nowosc ja tak robilem w podstawowce wychodzilem z ciala do klopa :D

Awatar użytkownika
Ali
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Ali » 2 grudnia 05, 14:11

O jeju jeju, ja tam popieram Lucyfera bo jest mojego typu :D Znam ideologie życia astralnego i mi się podoba... Zresztą fajnie jest widzieć tak jak by się miało oczy z tyłu głowy (czyli 360 stopni), bo tak widziałem po wyjściu z ciałka :D
zysza.nl
Papiez Kosciola Piwnicznego
&
Prezes Fundacji Ratowania Piwnic Powojennych

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 2 grudnia 05, 16:46

Fixer pisze:tak robie to bardzo często, najczęściej między posiłkami i czasem też w szkole
OMFG o czym ty gadasz człowieku ?!?! coś z toba nie tak ?!?!

Fixer w pełni sie zgadzam,drug tez ma racje.Lucek daj se siana z takimi tematami,chyba Ci sie Fora potentegowały.Rozumiem,ze to off topic,ale twoje tematy rozwalają "Lubisz mnie czy nienawidzisz"jakos tak to było,a teraz "Oto moja wiedza" wyjscie z ciała gosciu pomysl troche bo tylko sie osmieszasz.Rozumiem,ze znasz sie na wyjsciu z ciała,ale nie wyskakuj z takimi tematami na forum bo cie ludzie palcami będą wytykac,ze jakis nietego jestes.Takze jak założysz kolejny temat to z sensem i bardziej wiarygodne rzeczy dawaj. :|
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 2 grudnia 05, 17:11

no racja......lepiej załużcie sobie o tym specjalne forum.Tam będziecie mogli się w pełni się wykazać waszą "wiedzą" :D :mrgreen: :wink:
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Awatar użytkownika
Kaczor
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: Kaczor » 4 grudnia 05, 21:40

wg mnie to jest wszystko realne ja sam miałem bardzo wiele razy LUCID DREAM ( i często takie miewam) czyli sen w którym wiesz że to sen. wyjście z ciała czyli OUT OF BODY EXPERIENCE w sktócie OBE niedoświadczyłem ale prbowałem to jest wszystko prawda co mówi lucyfer ale to niejest dokładnie tak jak wszyscy myślą projekcja astralna niejest dokładnie taka jak żeczywistość zresztą poczytajcie se jest dużo stron na ten temat.

Wróć do „OFF Topic”